14.11

E-ARVETELE ÜLEMINEK

Lugupeetud kliendid,
 
Aktsiaseltsil Valga Vesi on valmisolek saata e-arveid järgmistesse Eestis tegutsevatesse pankadesse: 
  • SEB
  • Danske
  • Nordea
  • Krediidipank
  • LHV
E-arve on kliendi jaoks mugavaim viis arve tasumiseks internetipangas, otse eeltäidetud maksekorralduselt. Veelgi lihtsam on Teie jaoks kui suunate arve automaatsele tasumisele, sõlmides pangaga e-arve püsimakse lepingu.

E-arvete tellimine ja püsimakse lepingute sõlmimine käib läbi Teie panga. Selleks peate Te esitama e-arve avalduse internetipangas või lähimas pangakontoris. E-arvete tellimise avalduse esitamine on tasuta. Seejärel on Teil võimalik sõlmida juba e-arve püsimakse leping. E-arve püsimakse teenustasu maksumuse leiate oma panga kehtivast hinnakirjast.

Juhul, kui Te kasutate arveldamiseks Swedpanka, siis hetkel panga kaudu e-arve tellimine ei ole võimalik. Swedpanga kliendid peavad meile e-arve saamiseks oma soovist eelnevalt teada andma (klienditeeninduse telefonil 766 1799 või e-posti aadressil mare@valgavesi.ee). Seejärel, pärast esimese arve saamist, saate Swedpangaga sõlmida püsimakse lepingu.

Klientidele, kes on avaldanud soovi saada arve oma e-posti aadressile, väljastame arved endisel viisil. Samuti jätkame paberarvete väljastamist nendele klientidele, kes ei soovi arve väljastamise kanalina kasutada panka ega e-posti.

Juhul kui Teil tekkis eeltooduga seoses küsimusi või probleeme, võtke meiega ühendust telefonil 766 1799 või kirjutades e-posti aadressile mare@valgavesi.ee